Még az étteremben is figyelek arra, hogy egészségesen étkezzek

A múlt hétvégén férjemmel elmentünk egy középkori étterembe vacsorázni, mert rég voltunk már kettesben valahol, mint randi. Ő választotta a helyet, nekem az volt az egyetlen kikötésem, hogy legyen olyan étel, ami bio vagy vegán. Már négy hónapja igyekszem átállni a vegán étrendre, de ha erre nincs lehetőségem akkor mindenképp bio ételeket eszem, csak olyat, ami egészséges.

Az egészséges életmódra való átállás sokkal könnyebb, mint én elsőre gondoltam. Azt hittem nehéz lesz olyan boltot találni, ahol minden megtalálható. De nem így lett, mert felfedeztem a BioCity.hu oldalt, ami egy megdöbbentően hatalmas kínálatú online biobolt. Ebben az online boltban minden létező márka termékeit megtaláltam, a választék óriási és mindig volt minden, amit szerettem volna venni, sőt sok terméket a BioCity.hu oldalon keresztül ismertem meg. Hiszen lehetetlen ellenállni a csodás fotóknak és a remek vásárlói véleményeknek, amikor a termékek közt böngészek. Így sokszor rendeltem csak azért valamit, hogy ki tudjam próbálni.

Szeretem ezt az oldalt, mert a fizetés biztonságos, hiszen a tranzakció adatait titkosítja a cég rendszere. Az is remek dolog, hogy vállal a cég 30 napos pénz visszafizetési garanciát minden termékükre. A szállítás pedig 6900 forint feletti rendelés esetén ingyenes, az ország bármely pontjáról is rendel az ember. A BioCity nevű cég már 10 éve a piac aktív szereplője. A termékkínálat egyre csak bővül, pont úgy, mint a vásárlók köre. Én magam is ajánlottam már sok embernek ezt a weboldalt, akikről tudom, hogy bejárnak sok sok boltot, mire megszerzik azokat a bio és mentes élelmiszereket, amit igazából innen egyszerűen, gyorsan és jobb árban meg tudnának szerezni.

Mint mondtam, a termékek választéka hatalmas. A kedvenc márkáim az oldalról pedig a következők: Gullón, Kanálka Manufaktúra, Szafi Reform és Free termékek, Eden Premium Gluténmentes termékek, Semix, Cocomas, Dia-wellness, Felicia Bio és még sok más termék. Lehet kapni természetesen reform konyha termékeket. Minden, ami a konyhába kellhet csak egészséges változatban. Cukrok, lisztek, olajok, tejek, tészták, fűszerek, italok, minden. De vannak természetesen étrend kiegészítők is, vitaminok és tápanyagok. Valamint drogéria termékek, haj, arc, test, köröm, bőr, száj ápolási termékek, tehát igazából a külsődleges termékek. Plusz még az öko háztartás termékei, a mosószerek, tisztítószerek, öblítők és a többi hasonló. Ugyanakkor vannak termékek kifejezetten nőknek, férfiaknak, sőt még a gyerekek számára is.

Szerencsére tudtam az étterembe egy különleges tofus salátát enni, amit garantáltak, hogy helyi termelők bio zöldségeiből van és, hogy a tofu is csúcs minőségű. Isteni volt az étel, nagyon jól éreztem magam az egész este alatt, és csak hab a tortán, hogy volt vacsora után egy középkori műsor is. Ez külön feldobta a hangulatunkat.