Új pólók az étterem személyzetének!

Valamiért különleges vonzalom fűz a középkorhoz. Imádom minden egyes pillanatát, a történelmét, a kultúráját és az ételeit. Mivel vállalkozásfejlesztés mesterszakon végeztem, és hobbiból még elvégeztem egy alapképzést vendéglátás szakon, úgy éreztem itt az ideje lépni és megnyitni a saját éttermemet, aminek természetesen a középkor volt a fő tematikája. Szerettem volna, ha a modern és a középkori világ gyönyörű szimbiózisban megférne egymás mellett, ezért a felszolgálókat nem kényszerítettem, korhű ruhákba, hiszen az lehet, hogy nagyon látványos lett volna, de valószínűleg borzasztó kényelmetlen is. Éppen ezért elkezdtem kutatni egy póló webáruház után, ahonnan nagy mennyiségben tudok rendelni jó minőségű, felsőket az egész személyzet számára.

Így találtam rá a lolmarkt.hu oldalra. Ez a póló webáruház rengeteg témakörben készít mintákat, szóval nem csak nagy mennyiségben tudsz tőlük rendelni hiszen, az egyéni megrendeléseket is fogadják, tehát 1 vagy 2 darabot is simán lehet.

De visszatérve a lényegre, a 20 darab feletti rendeléseket, általában transzfer- vagy szitanyomással készítik, nagy ritkán digitális nyomással. Az ár nyilván függ a mennyiségtől és a mintától is, nem is gondoltam másképp én se, de végül nagyon jól jártam, meg is lepődtem a végeredményen. Ezen felbuzdulva úgy döntöttem, hogy nyitok még egy ajándékboltot is ahol különböző középkorral kapcsolatos témájú pólót is lehet majd kapni. Ebben már kellett egy kis segítség is. Nagyjából 5 féle póló minta született meg fejemben. Sajnos, nem volt meg hozzá a képességem, hogy meg is tervezzem, de szerencsére a lolmarkt.hu-nak igen. Csak fel kellett hívnom őket és egy alapos beszélgetés után meg is voltak a mintatervek. Mindegyik elképesztően jó volt így meg is rendeltem őket. Gondolom, nem kell mondanom, hogy szintén nagy mennyiségben, nehogy kifogyjunk belőle.

Pár nap alatt meg is érkezett a rendelésem és a vártnál sokkal jobban örült neki a személyzet. Még én magam is meglepődtem. Mondták, hogy nagyon jó az anyaga a pólónak és kényelmes is. Páran meg is kérdezték, hogy honnan rendeltem, mert sokszor gondoltak már arra, hogy egyedi pólót adnának ajándékba, de a legtöbb póló webáruház nagyon drága és még nem is a legjobb minőség.

Szóval nagy sikere volt a pólóknak, mindenkinek nagyon tetszett. Egy dologra érdemes odafigyelni, ha innen rendeltek, hogy a méretezés kicsikét más, mint a megszokott. Érdemes jól átbogarászni a mérettáblázatot. Vissza lehet ugyan küldeni, 14 napig is a kiszállítástól számítva, de szerintem érdemes már a legelején inkább odafigyelni, egy csomó felesleges kört meg tudunk így spórolni magunknak.