Páros masszázs Budapest belvárosában – ha már éttermek nincsenek

Itt a tökéletes randi tipp, ha már az éttermek sajnos nem lehetnek nyitva: páros masszázs Budapest szívében. Te hova viszed a kiszemelted így, hogy minden zárva van? Nincs valami könnyű dolga a mostanság udvarolni kívánó legényeknek. Mert hát egy étterem annyira adja magát, ott minden van és minden működik. Könnyen el lehet cseverészni egy pohár bor mellett, miközben jókat eszünk és talán még a kilátás is szép. Persze lassan ez a fajta program is pótolhatóvá válik azzal, hogy piknik idő lesz, de azért erre még várnunk kell pár napot, vagy hetet.

Pedig emlékszem én is, mennyire klasszul indultak azok az ismeretségeim, amikor egy étteremben találkoztunk először. Jó, megmondom őszintén, hogy középkori még nem volt közöttük. De ettől függetlenül nekem ilyen közegben mindig könnyebben megy az oldódás, beszélgetés. Valahogy ad egy olyan keretet az ebédnek vagy vacsorának a közeg, amiről már eleve komfortos beszélgetni. Ha meg ugye kajáról van szó, az nekem eleve hazai pálya.

Egy étterem azoknál a párosoknál is jó kezdés lehet, ahol az egyik fél lényegében képtelen hallgatni, azonban a fecsegésnél is jobban szeret falatozni. Biztos nektek is vannak olyan ismerőseitek, akik nemes egyszerűséggel egy jelzővel illethetők: sok. Na most, ha egyszer valaki elviszi majd őket vacsizni, remélem lesz annyi bennük, hogy az összes fogást megrendeljék, mert különben nem tudom, hogy fog szóhoz jutni a másik fél. Persze ezek a barátaim is abszolút szerethetők, de őket egyszerűen tényleg praktikus olyan helyre vinni randizni, ahol nem jutnak szóhoz. Ilyen lehet az éttermen kívül a színház, a mozi, vagy a fogorvos. De ezek ugye most mind be vannak zárva.

Éppen ezért mára egy másik tanáccsal készültem, ami legalább ennyire hasznos (remélem). Mégpedig, hogy most a szuper választást a randit illetően szerintem a páros masszázs Budapest belvárosában. Gondoljatok csak bele! Ez tulajdonképpen nem csak egy egészen intim kezelés, amin együtt vehettek részt. Ez egy spirituális utazás is egyben, amiben hagyjátok a masszőrön kívül még két embernek, hogy becsatlakozzanak. Szerintem ez óriási dolog és egyébként egyáltalán nem egyszerű. Mármint az a része, hogy bárkit is ennyire közel engedjünk a magánszféránkhoz egy ismerkedési folyamat elején.

Ha esetleg úgy döntenétek, hogy kipróbáljátok ezt a fajta randit, akkor egy jó tippel mindenképpen szolgálhatok. Én a Karma Thai Massage stúdióban voltam ilyen kezelésen nem is olyan régen. Az udvarlóm találta ki, hogy legyen ez a program – utólag belegondolva remélem, hogy nem a fentebb említett okok miatt. Én meg nyilván repesve belementem, mert az ülőmunkám miatt állandó hátfájással küzdök.

Páros masszázs Budapesten úgy tudom, hogy sok szalonban van. Mégis nagyon örülök, hogy a Karmát választottuk. Nem csak a lokáció miatt, hanem a fogadtatás és a szolgáltatás miatt is. Persze nagyon jó helyeken vannak az üzleteik: az egyik a Síp utcában, a 7. kerületben, a másik pedig a Király utcában, a 6. kerületben. Bár a mostani időkben a belvárosi parkolás nem éppen egy leányálom, de onnantól, hogy sikerül lerakni az autót, ezek nagyon jó helyen vannak. A frissítő masszázsok után egyből lehet menni egy kellemes sétálni a belváros nevezetességeit érintve. Kivéve persze, ha olyan trutymák idő van, mint most.

Szóval a mi páros masszázsunk egy kedves fogadtatással kezdődött, ami során elmondták, hogy mi fog történni a következőkben. Megmosták a talpunkat és kaptunk egy-egy masszázshoz szükséges ruhát. Igen, mert azt azt hiszem még nem mondtam, hogy thai masszázsra érkeztünk. Most biztos többen felhördültek, hogy hogy lehet egy közös szenvedést randinak hívni. De szeretném ezeket a tévhiteket eloszlatni: a thai masszázs nem feltétlenül fájdalmas. Lehetnek benne kellemetlenebb részek, de ez mind csak akkor, ha valami komolyabb feszültségi gócot találnak. Az, ha egy kicsit fáj, csak annyit jelent, hogy ez oldódik bennünk.

Miután átvettük a masszázshoz szükséges öltözetet kezdődött is a 60 perces páros masszázs Budapest szívében. Hát a párom azért időnként fel-fel nyögött, mert a férfiakkal általában durvábban bánnak. De én tényleg nem éreztem semmi olyat, ami nekem rossz lett volna. Pontosan csak annyi volt a kellemetlen rész, ami után azt éreztem, hogy most bizony oldódók. A kezelés után pedig egyenesen rongybabának éreztem magamat. Csodálatos volt! Az biztos, hogy a következő hónapokban ezt rendszeresítjük és nem csak egyszeri alkalomról lesz szó.

Térjünk is át kicsit a piszkos anyagiakra. Azt gondolnám, hogyha a páros masszázs Budapest belvárosában kulcsszavakat hallom, akkor ez csak egy drága dolog lehet. Azonban ezt most nagyon is sikerült megcáfolni. Ha meglátogatjátok a karmathaimasszazs.hu oldalt, akkor ti is láthatjátok, hogy egyrészt nem olyan földtől elrugaszkodottak az árak, másrészt remek akciók vannak.

Mi tradícionális thai masszázson voltunk, ami 60 perces időtartamáért most 14 320 forintot kellett fizetnünk a 17 900 forint helyett. Ha a párom is szeretné az olajos masszázsokat, akkor valószínűleg azt az opciót választottuk volna. Abban az esetben 20 720 forintot kellett volna ott hagyni az eredetileg 25 900 forintos szolgáltatásért. Ez azt jelenti, hogy most 20% kedvezményt adnak mindenre. Na és ez még mindig nem semmi, mert hogy vannak különféle csomagajánlatok is.

Ha ár szerint nézzük sorban őket, akkor a legegyszerűbb csomag a kényeztető csomag. Ebben a páros masszázs Budapest szívében 90 percig tart, majd utána még 30 percet relaxálhatunk csendben és nyugalomban a kedvesünkkel. Összességében tehát 2 tökéletesen stresszmentes órát tölthetünk pihenéssel, rendkívül jó társaságban. Mindehhez még pezsgő is jár, valamint egy gyümölcskosár is. Ezért most bevezető áron 35 900 forintot kell fizetni. Szerintem érdemes most kipróbálni, mert a későbbiekre vonatkozólag ott van, hogy amúgy 45 900 forintba kerülne a dolog.

A következő ajánlat a luxus csomag, amiben a páros masszázs Budapesten egy egészen más szintre lép. Itt nem csak egy kellemes testátmozgatásról van szó, ami jó az egészségnek. Persze ebben is benne van a 90 perces választható páros masszázs. De mellette, illetve utána még egy félórát eltölthetünk egy csendes, nyugodt VIP szobában, ahol rózsaszirmok vannak, csokiszökőkút és pezsgő. Egészen elképesztő összeállítás ez szerintem, amiért 39 900 forintot kell most fizetni, az egyébként 59 900 forintos szolgáltatásért.

Egy harmadik csomag sokkal inkább egy lánybúcsúra, vagy barátnős napra szól. Úgy is nevezik éppen ezért, hogy egy csajos nap csúcspontja. Az ajánlat összeállítása hasonló az előzőhöz, azzal az apró különbséggel, hogy itt nincsenek virágszirmok. Persze, ha a legjobb barátnőmmel megyek el masszázsra, akkor lehet, hogy erre nem is nagyon vágyom. Árban is hasonló a helyzet, 35 900 forintot kell fizetni a 45 900 forint helyett. Szerintem ez megint egy remek üzlet.

Azt hiszem, kellően sokat meséltem arról, hogy milyen a páros masszázs Budapest belvárosában és hogy milyen opciók vannak a megvalósítására. Én mindenképpen a Karma Thai Massage szalont ajánlom. Mi oda fogunk visszatérni legközelebb is. Ha pedig még nem volt ilyesmiben élményetek, akkor tényleg mielőbb próbáljátok ki és kényeztessétek magatok valaki olyan társaságában, akit szerettek. Nem könnyű mást beengedni ebbe a személyes és intim pillanatba, de mindenképpen érdemes.

páros masszázs Budapest