Modern vízszerelés egy középkori étteremben

Az egyik kedvenc éttermünk egy autentikus középkori hely, ahova szinte minden hónapban eljárunk. Nagyszerűen főznek, és a berendezés egészen elképesztő. Néha még élő zenét, vagy előadást is szerveznek, amik mindig nagyon viccesek. Azonban sajnos néha itt is szükséges karbantartani a dolgokat.

Amikor legutóbb elmentünk a középkori étterembe, furcsa dolgokra lettünk figyelmesek. Egyrészt az asztalunk melletti a fal egy része foltosnak tűnt, és amikor elmentem a mosdóba akkor a víznyomással is probléma volt. Szóvá is tettem a pincérnek, mert nem ehhez voltunk hozzászokva náluk. Mondta, hogy igen tudnak a problémákról, amelyek pár órája jelentkeztek és már kihívták az étterem vízszerelőjét. Miután megvacsoráztunk, már éppen indultunk volna, amikor kiabálást hallottunk. Az étterem vezetője beszélt emelt hangon valószínűleg a vízszerelővel. Mint kiderült még vagy egy hétig nem tud kimenni megnézni a problémát. Odamentem az étterem vezetőjéhez és javasoltam neki, hogyha megbízható vízszerelőt keresnek, akkor hívják fel a https://vizszereles.net weboldalán található számot. Van SOS szolgáltatásuk Budapest és Pest megyén belül, ezért valószínűleg 1-2 órán belül ki tudnak jönni.

Az étterem vezetője megköszönte a segítséget és mondta, hogy megfogadja a tanácsot. A https://vizszereles.net weboldalát még a bátyám javasolta, amikor csatornázni kellett a házukat. Azt mondta, hogy nagyszerű munkát végeznek, modern eszközökkel dolgoznak és tényleg megbízhatóak. Egy alkalommal nekem is szükségem volt vízvezeték szerelőre, és akkor mondta, hogy mindenképpen őket hívjam. Nálunk dugulásról volt szó, és több okból sem akartam vegyszereket használni, ezért megnéztem a https://vizszereles.net weboldalt, hogy egy kicsit informálódjak mielőtt kihívom őket. A honlapjukat szimpatikusnak találtam és tetszett, hogy adnak több tanácsot is a problémák megelőzésére. A weboldal meggyőző volt ezért kihívtam őket. És valóban kifogástalan munkát végeztek, nagyon elégedett voltam velük.

Jól jött a vízszerelős tipp

Pár héttel később visszamentünk az étterembe és kíváncsiak voltunk, hogy sikerült-e megoldani a problémát a https://vizszereles.net szakembereinek. Amikor odaértünk láttuk, hogy még zárva van az épület. Pont ott volt az étterem vezetője és odajött hozzánk. Elmesélte, hogy a vizszereles.net szakembere nagyon hamar ki tudott jönni, és megállapította, hogy sajnos csőtörés történt. A későbbi vizsgálatoknál az is kiderült, hogy a csőrendszer nagy részét ki kell cserélni, mert teljesen elrozsdásodott és több helyen is majdnem kilyukadt. De azt ígérte a vízszerelő, hogy a munkálatok legfeljebb pár hetet vesznek igénybe.

Egy kicsit sajnáltuk, hogy hanyagolnunk kell a kedvenc helyünket, de annak örültünk, hogy tudtunk segíteni nekik jó szakembert találni. A https://vizszereles.net szolgáltatásait a későbbiekben is igénybe vettük és másoknak is ajánlottuk. Pár héttel ugyanis a szomszéd háznál volt szükség megbízható vízszerelőre. Ugyanis a fürdőkádban elkezdett visszajönni a víz, és a mosdóban sem nagyon akart lefolyni. Felhívott mert látta, amikor hozzánk kijött a vízszerelő és meg akarta kérdezni, hogy elégedett voltam-e velük és hol találja meg a számukat. Mondtam, hogy én teljesen elégedett voltam velük és a számukat a https://vizszereles.net weboldalon találja.

Azóta többször is említettem a bátyámnak, hogy milyen jó tanácsot adott. Elmeséltem neki, hogy azóta a kedvenc éttermünknek és a szomszédunknak is tudtam ajánlani a vizszereles.net szolgáltatásait. Már a weboldaluk is bizalmat ébreszt az emberben, ami nagyon fontos, ha vízszerelésről van szó. Azóta is tudom, hogy minden vizes helyzetben a https://vizszereles.net a megoldás.