Milyen lenne álmaid étterme?

Manapság egészen divatba jöttek a középkori hangulatot idéző éttermek, fogadók, legalábbis a közösségi oldalakon ezt látom. Hatalmas, húsos fogások, kissé zord, korhű helyszín, és hasonló kiszolgálás. Egészen érdekes a koncepció, az elgondolás, azt meg kell hagyni, de persze az is teljesen érthető, ha ez a dolog nem mindenkinek jön be. Nekem nem ad annyit, mármint én szeretem a hagyományos, magyar ételeket, csárdákat, és a modern, esztétikus helyeket is nemzetközi konyhával, így a középkori dolog kissé kiesik az érdeklődési körömből. De attól persze világos, miért nagy most a felhajtás körülötte.

Ha saját helyet nyitnék, szinte biztos, hogy cukrászda lenne, vagy valami családias bisztró. Minőségi keverőtál nem sok helyen van, ellenben sok a bóvli, így a múltkor, még ha csak “játékból” is, de elkezdtem a neten kutatni profi vendéglátós eszközök után, és meg is találtam a Hunnia Kristályt, akik immáron majdnem három évtizede kifejezetten ilyen profilban utaznak. A keverőtálakat a cukrászda- és fagyizó-részen ajánlom megnézésre, de egyébként nagyon sok jó konyhai eszközük van. Persze megértem, ha valakit nem foglalkoztat annyira egy sütiforma vagy egy keverőtál gondolata, mint engem, de annak is ajánlom, hogy nézzen szét a Hunnia Kristály oldalán, mert nagyon profi dolgokra lehet bukkanni! Ilyenkor persze azt kívánom, hogy bárcsak használni is tudnám ezt a sok dolgot, vagyis hogy profi legyek ebben a mesterségben, de azt hiszem, más az utam. A kisebb kiegészítőket pedig akár háztartásba is megéri megvásárolni – hogy a keverőtál kinek melyik kategória, azt mindenki döntse el maga.

Én szeretek álmaim étterméről és cukrászdájáról fantáziálni, és arról már az első, a Hunnia Kristály online áruházában tett látogatásom során megbizonyosodtam, hogy tőlük bizony sok hasznos és időtálló eszközt tudnék megvásárolni. Szóval aki e bizniszek valamelyikében utazik, annak kifejezetten ajánlom az oldalt. A webshopon felül érdekes bejegyzések tarkítják a site-ot, ez biztos vagyok benne, hogy a hozzám hasonló lelkes érdeklődőknek kifejezetten izgalmas lesz.