Miben változtak táskáink a középkortól mostanáig

Múltkor barátnőmmel egy középkori stílusú étteremben jártunk és hatalmas élményben volt részünk. Az úri lakoma után lehetőségünk volt középkori ruhákba öltözni. Remekül szórakoztunk és természetesen képek is készültek az eseményről.

Néhány nappal később meg is kaptam e-mailben a felvételeket. Nagy meglepetéssel töltött el, hogy amellett, hogy remek élmény volt és fantasztikusan éreztük magunkat a ruhákban, a legtöbb kiegészítő annyira szép és gondosan kidolgozott volt, hogy bármikor használnám a mindennapi életben is.

Az összehasonlítás

Arra gondoltam, hogy össze fogom hasonlítani kedvenc táskáimat, azokkal a darabokkal, amik a képen láthatóak. Összevetem, hogy mennyit változtak valójában táskáink a középkor óta. Fel is kerestem egyik kedvenc weboldalam, a https://www.annataska.hu -t. Tudtam, hogy ezen az oldalon több márka és típus szerint tudom összehasonlítani a táskákat, ami nagyon hasznos lesz számomra.

Főleg a kézitáskák és válltáskák között találtam nagyon jókat erre a célra. Manapság már eldönthetjük, hogy bőr vagy szintetikus anyagból szeretnénk táskát és az annataska.hu-n mindkettőből tudunk kedvünkre válogatni. Persze első látásra csak a profik tudják megmondani a különbséget, különösen azért mert az összes táska nagyon gondosan kidolgozott és dekoratív.

Az annataska.hu-n különböző fazonú és méretű táskák közül tudunk választani és persze már többféle szín áll rendelkezésünkre, hogy a számunkra legmegfelelőbbet tudjuk választani.

Úgy vettem észre, hogy funkciójukban nem sokat változtak a táskák a középkor óta. Vannak olyan stílusok, ahol több mindent próbálnak ötvözni egy darab kiegészítőben. Viszont a legtöbb ember a finom , letisztult eleganciát kedveli, mely tökéletesen megmutatkozik az annataska.hu weboldalon.

https://www.annataska.hu