Megmentette a középkori éttermem ez a cég

2016-ban végre megvalósult az álmom, és nyithattam egy középkori tematikájú éttermet Budapest egy kinti kerületében. Azóta a csapatommal együtt dolgozva üzemeltetjük a kis vendéglőt, és mindenkinek megvan a maga kis feladata. Ez a megszokott rendszer tartja fenn a működésünket, azonban néhány hónapja ez megdőlni látszott.

Vezetőként feladatom, hogy minden szükséges eszközt biztosítsak a dolgozóimnak, ami a vendéglő zavartalan üzemeléséhez szükséges. Ilyen például a PB gázpalack is. Mivel ezt az eszközt használjuk az ételeink elkészítéséhez, mindig kell, hogy legyen utánpótlás belőle. Ezt eddig egy gázcseretelepről szereztem be, azonban ez a rutin most megváltozott.

Legutóbb ugyanis elfelejtettem palackot venni, így életmentő segítségre volt szükségem, amit a https://gazpalackfutar.com/ jelentett számomra. Nem is tudtam korábban, hogy létezik ilyen szolgáltatás. Ugyanis ez a cég rövid időn belül szállít gázpalackokat Budapestre, illetve a város 20 km-es körzetébe. Sőt, a gázpalackon kívül sok más termék is megtalálható a kínálatukban, mint például oxigén palack, vagy argon palack. 

Azonban esetemben gázpalackra volt szükség, szóval egy barátom javaslatára ellátogattam a https://gazpalackfutar.com/-ra, és megnéztem, mit tehet értem a cég. Én vidéken tartózkodtam, szóval csak rájuk számíthattam. 

Egyből szembejött velem az oldalon egy telefonszám, amit felhívtam, és már le is adhattam a rendelésem. Hihetetlen, de rekordgyorsasággal, 2-3 órán belül megkaptam a rendelt terméket.

Egy normál méretű 11,5 kg-os palackért 6.000 Ft-ot fizettem, ami nagyon kedvezményes ár, főleg, hogy ilyen gyorsan kiszállították a terméket. Ez a segítség most bármennyit megért volna nekem.

Azóta is aktívan használom a https://gazpalackfutar.com/-ot, mindig tőlük rendelem a palackokat. Egyébként van egy visszahívás opció is az oldalon, ha esetleg nem tudnál éppen telefonálni, illetve egyeztetheted velük, hogy mikor szállítsák ki a palackot a rendelési címre. Mivel eleg elfoglalt vagyok a mindennapokban, és igaz az életemre, hogy az idő pénz, ez a rugalmasság és alkalmazkodó készség nagyon fontos nekem a cég részéről.

Biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül még sok száz, vagy még több ember mindennapjait teszik egyszerűbbé a tevékenységükkel. Azért is vagyok erről meggyőződve, mert ahogy néztem, több, mint 30 településre szállítanak ki palackokat, szóval tuti, hogy rengeteg ügyfelük van, amit meg is értek.

Mindenképp javaslom, hogy próbáld ki Te is a szolgáltatásukat, akár vállalkozásodhoz, akár csak otthonra.