Középkori étterem helyett autósboltban jártam, de azt is csak virtuálisan

Nem olyan régen volt a párommal az évfordulónk, és úgy terveztük, hogy egy középkori étterembe megyünk, de a vírus miatt ezt sajnos nem tehettük meg. Igen, kérdezhetitek, hogy ez csak most esett le? Nem, de reménykedtünk benne, hogy mostanra már lehetséges lesz az étteremben evés. Nos, helyette valami ajándékon gondolkoztam az én drágámnak.

Az ötletem az volt, hogy valami hasznosat kéne adni neki, így autósbolt után néztem, mert nagyon szereti az autóját. Néha úgy érzem, még nálam is jobban. Sikerült is találnom egy nagyon jó autósboltot viszonylag hamar. És azt kell mondjam, hatalmas választéka volt. De mindenből. Ugyan az oldal nevéből adódik, hogy főleg motor olajjal foglalkozik, de autóápolási termékekből sem álltak rosszul, illetve a szűrőik és az egyéb kategóriába sorolható cikkeik között is rendesen lehetett válogatni.

Az oldal átnézése után feladtam, hogy meglepi ajándéknak szánjam a dolgot, és kénytelen voltam oda hívni Gábort magam mellé, hogy válassza ki, neki mi tetszene legjobban, vagy legalább szűkítse le három lehetséges termékre, és abból majd választok én. Nos, úgy tűnt a választék őt is ugyan úgy lenyűgözte, mint engem, mert vagy két órát ott szobrozott előtte, és válogatott. Valóban ez az autósbolt nem volt semmi.

Végül egy autóponyva mellett kötelezte el magát az én egyetlenem, mivel akármennyire is szereti az autóját, mivel nem nagyon hagyjuk el a belvárost, és a tömegközlekedés így olcsóbb, évente talán tízszer ha megyünk vele. Igen, akkor kapásból 300 kilométert, de attól még az autónak valóban szüksége van külső védelemre a garázsban.

Mivel az egyik autósboltjukban át tudtuk venni a ponyvát, ezért nem kellett szállítási költséget fizetnünk, de egy viszonylag nagyobb összeg esetében, amilyen ez volt, amúgy is csak 750 forintot kellett volna adnunk érte. De a bérlet már amúgy is ki volt fizetve nekünk szóval elmentünk érte szépen.

Gabi nagyon meg volt elégedve tőle, én meg magammal voltam megelégedve, szóval win-win volt. Ha esetleg nektek is valami autós cuucra van szükségetek, nézzetek körül náluk. Egy próbát mindenképp megér!