Ez az ital segíthet a karikás szemek ellen folytatott küzdelemben

karikás szemek ellen

Nemrég meglátogattuk a kedvenc – egyébként középkori tematikájú – éttermünket. Az idei egyik újításuk az volt, hogy különféle rövid szövegeket nyomtattak az étlapra arról, hogy egyes ételek és italok milyen hétköznapi problémák megoldásában segíthetnek (már az éhségen és a szomjúságon kívül).

A teák mellett olvastam, hogy a zöld tea hatásos segítség lehet a karikás szemek ellen folytatott küzdelemben. Érdekelni kezdett a dolog, ezért miután hazaértünk, úgy döntöttem, utánakeresek a neten. A karikás szemek ellen + zöld tea kifejezések beírásával böngészgettem, ekkor jutottam el az instantense,hu weboldalra ahol egy nagyon tanulságos cikket olvastam arról, hogyan küzdhetünk hatékony megoldásokkal karikás szemek ellen akár már 30 éves kor felett.

Harc a karikás szemek ellen, házi módszerekkel

A cikk, amit az instantense.hu oldalon találtam, azzal kezdi, hogy felsorol néhány otthoni módszert, mely hatásos lehet a karikák elleni küzdelemben. Azonban kiemelésre kerül benne, hogy a karikás szemek ellen házi módszerekkel harcolni korántsem egyszerű dolog. A hatékony módszer megtalálásában ugyanis szerepet játszik az is, hogy mitől alakultak ki karikás és ráncok a szem alatt.

Az egyik leghatásosabb otthoni módszer az elegendő alvás. Ennek hiányában nagyon nehéz a küzdelem, ugyanis az egészséges bőr egyik legfontosabb feltétele. Emellett szintén hatásos módszer lehet az ún. hideg kompresszió is. Ennek a lényege annyi, hogy törülközőbe csavart jégkockákat, vagy egyszerű hideg borogatást teszünk a szemünk alá. Ez nem csak a karikákat tesz kevésbé láthatóvá, hanem egyéb kedvező hatásai is vannak.

A zöld tea valóban segíthet

A cikkből az is kiderül, a zöld tea valóban hatásos eszköz lehet a karikás szemek ellen. A tea ugyanis koffeint és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek szintén segítenek a szem alatti sötét karikák visszahúzódásában.

Az otthoni zöld tea pakolás elkészítése ráadásul nagyon egyszerű! Csupán kiáztatott, és már kihűlt (de még nedves) teafiltert kell a szemünk alá helyezni, és várhatjuk is a szépülést.

Mielőtt kés alá feküdnél, próbáld ki inkább az InstanTENSE Plust arcszérumot!

Az instantense.hu oldal, amellett, hogy tanulságos és informatív cikkeket tartalmaz, melyek különösen a szem alatti vékony bőr megfelelő ápolásáról szólnak, az InstanTENSE Plus nevű, szemkörnyék ápolására kiválóan megfelelő szérum értékesítésével foglalkozik.

Az InstanTENSE Plus egy kíméletes, klinikailag tesztelt, színezék és alkoholmentes, természetes alapanyagokból készült szérum, mely szintén hű társ lehet a karikás szemek ellen folytatott harcban, ha az otthoni módszerek már kudarcot vallottak. Ahogyan azt az általam olvasott cikkben is olvashatjuk, talán jobb ötlet előbb ezt a kiváló, emelő hatású szérumot kipróbálni, mint a feltöltést vagy a plasztikai műtétet választani.

Én mindenesetre egyelőre inkább a teával és a hideg kompresszióval próbálkozom majd. Arra az esetre viszont, ha ezekkel nem érem el a kívánt hatást, megjegyzem az InstanTENSE Plus emelő hatású szérumot is!