Egy márkafüggetlen autószerviz Budapesten

Már nagyon izgatott vagyok, készülődöm, mert indulok nemsokára az autómért a Méta Autószerviz Kft-hez. Miután felvettem az autót, rohanok a gyerekekért és elmegyünk egy étterembe, mert születésnapot fogunk ünnepelni.

Én már több éve a Méta autószervizbe hordom a kocsim. Az interneten találtam rájuk és felkeltetten anno a szalagcím a figyelmemet: Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. Ez egy márkafüggetlen szerviz, ami már 15 éve működik. Helyileg a 19. kerületben található, a Méta utca 13-as szám alatt. A szakemberek nagyon kedvesek és értenek a munkájukhoz. A cég számára nagyon fontosak az olyan értékek, mint például a megfelelő tájékoztatás, hogy ne érje kellemetlen meglepetés az ügyfelet. A pontosság is kiemelkedő érték. Az ügyfél tud időpontot foglalni telefonon, vagy pedig online a honlapon keresztül. A szakemberek szigorúan tartják magukat a lefoglalt időponthoz. A cég nagyon megbízható, ami abban is megnyilvánul, hogy a digitalizált rendszernek köszönhetően minden lépésről tájékoztatják az ügyfeleket egy szervizelés során. Büszke a cég az általuk használt modern technikára és kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, legyen szó egy kisebb ellenőrzésről, vagy akár egészen nagy volumenű munkáról. Az ember, ha belép a szervizbe, akkor garantáltan számíthat a kényelemre, a kiemelkedően magas szakértelemre és az igényes, tiszta környezetre, ami szerintem nagyon fontos. A megbízhatóságot pedig növeli, hogy a cég garanciát vállal az általuk beszerzett alkatrészekre és az elvégzett munkára is.

Rengeteg munkálatot végez a cég, így bármiről is legyen szó, ők meg fogják tudni javítani. Végeznek autó átvizsgálást és teljes körű állapotfelmérést is, műszaki vizsgáztatást vagy éppen eladás előtti állapotfelmérést. Autó diagnosztikát és hibakód kiolvasást, valamint az autó villamosságának szervizelését is. De tudnak autóklímát tölteni, javítani, fertőtleníteni és tisztítani is, valamint féket javítani és szervizelni is. Vállalnak továbbá fényszóró beállítást, futómű beállítást és javítást, gumicserét és gumi szervizelést, de akár kipufogó cserét vagy javítást is. A szervizben lehet kérni DPF szűrő cserét és tisztítást, kuplung cserét, javítást és szervizelést, valamint lengéscsillapító és dugó cserét is. Természetesen végeznek a szervizben olajcserét és vezérlés cserét, valamint szervizelést is. Legyen szó bármilyen munkáról, a szakemberek azt a legjobb szakértelmük és tudásuk szerint fogják elvégezni, ezt már több alkalommal és magam is megtapasztaltam.

A honlapon sok érdekes dolgot olvashatunk, és megtalálhatunk mindent, amire kíváncsiak vagyunk. Van információ az árakról, meg lehet tekinteni a galériát is, sőt még blog is található a cég honlapján, valamint magáról a cégről és a kapcsolatról is vannak információk. Engem nagyon megfogott elsőre is az Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft.

Tömegközlekedéssel mentem a 19. kerületbe, ahol a szerviz van. Fel is vettem a kocsim, nagyon tetszett a végeredmény, a kerekek lecserélve, a fényszórók beállítva, a klíma ki van tisztítva ráadásul végeztek egy teljes körű felmérést, hogy ne érjenek váratlan meglepetések. Beültem és olyan érzés fogott el, mintha egy teljesen új autóban ülnék és a szalonból hajtanék ki.

Nagyon jó érzés volt vezetni, főleg, hogy tudom most minden rendben van vele. Felvettem a gyerekeket a mamánál és mentünk a középkori étterembe, ami Bence fiam kívánsága volt a 12. születésnapjára. Hihetetlen jót ettünk, és az étteremben is jól szórakoztunk. Voltak műsorok, udvari bolondok, tűznyelők, lovagi bemutató. Valóban mintha a középkorba csöppentünk volna.