Egy középkori étteremben találtam meg a tökéletes babakocsit

Már hosszú évek óta álmodoztam arról, hogy mennyire jó lesz, amikor majd várandós leszek. Elképzeltem, ahogy majd boldogan simogatom a gömbölyödő pocakomat, mindenki gratulál majd, és földöntúli öröm közepette várom majd a születendő gyermekem.

Sokáig kellett rá várnom, hogy végre eljöjjön számomra ez az időszak, és annyira túlidelizáltam már a fejemben ezt a folyamatot, hogy szinte arcon csapott a valóság, amikor teherbe estem. Egyedül a földön túli öröm volt, ami tényleg az elképzelések szerint alakult, hiszen nagyon vártam a gyermekeim születését. Ezen kívül azonban minden árnyoldalát is átéltem a babavárásnak. A reggeli émelygések, hangulatingadozás és a nem múló kívánósság sokkal rosszabb volt, mint azt gondoltam. Ha ki kellene emelni a legnagyobb küzdelmem, az kétségtelenül a legutolsóval kapcsolatban folyt. Emiatt kötöttünk ki rendszeresen a kedvenc középkori éttermemben, ahol mindig ugyanazt kértem. A személyzet már mosolyogva várt, és tudta, mit kell készíteni akkor is, ha nem szóltam egy szót sem.

Végül ez az étterem nem csak a gyomromnak és a lelkemnek tett jót, hanem itt tudtam meg azt is, honnan érdemes babakocsit rendelni. Egyszercsak oldalra néztem, és szembe jött velem a mellettem ülő hölgy telefonján a felirat: Testvérbabakocsik – Babakocsik – BabaVerda – Minőségi babakocsik gyártótól. Óriási raktárkészlet!
Ezt megjegyzem!

Mivel ikreket vártam, pont ez volt, ami nekem kellett. Minőségi testvérbabakocsik. Otthon neki is láttam, hogy jobban utána nézzek.
A közösségi médiában rengeteg követője volt az oldalnak. Több, mint 15 ezer ember szavazott már nekik bizalmat, ami nem kis szám. Meglepett, hogy még nem hallottam róluk, bár lehet, hogy ennek szimplán az az oka, hogy ez az első terhességem.

Mind a Facebookon, mind a Google-ben nagyon jó értékelések és vélemények voltak róluk. Mindenki dicsérte a kiváló kiszolgálást, kedves ügyfélszolgálatot, és azt is, hogy mennyire megbízható a cég és a forgalmazott termékeik.

A “Testvérbabakocsik – Babakocsik – BabaVerda – Minőségi babakocsik gyártótól. Óriási raktárkészlet!” felirat nem hazudott, csak ámultam és bámultam, mennyi minden van raktáron náluk. Nem csak babakocsik, hanem etetőszékek, kiegészítők, babakádak, játékok… szinte minden szükséges felszerelés, amivel várnunk kell egy csecsemőt.

A célom az volt, hogy a legjobb minőségű babakocsit megtaláljam, ami kellően variálható, és nem kell majd lecserélni néhány hónap elteltével. A babaverda.hu tökéletes választás volt ehhez.
Eleinte kicsit féltem, ugyanis nem kedveltem kifejezetten az internetes vásárlást. Sokkal jobban szerettem, hogyha megfoghatom, kipróbálhatom az adott terméket, ám adtam egy esélyt a dolognak.
Meglepetésemre nem csak képekből volt rengeteg feltöltve, hanem a leírások is nagyon jók voltak. Hosszasan taglalva láthattam, miket tud az adott babakocsi, milyen funkciói vannak, mik az előnyei. A kedvencem az, hogy van olyan darab, amelyikhez még videó is elérhető! Ez volt a legnagyobb segítség. A hölgy a videóban bemutat minden funkciót: azt is, hogyan kell az egyes részeket leszerelni, felszerelni, hogyan kell összecsukni a babakocsit. Olyan részleteket és lehetőségeket is bemutat, melyekre magamtól nem biztos, hogy rájöttem volna. Mindezek által már kézzelfoghatóbb volt a dolog, és rögtön el tudtam képzelni, hogy milyen lehet a valóságban a babakocsi.
Kifejezetten előnyös, hogy sokáig, akár 22 hónapos korig használható az a darab, amit néztem, továbbá tartozik hozzá mózeskosár is, így arra nem kell pluszba költeni. Vízlepergető bélés, UV védelmet biztosító tetőrész, esővédő: ez csak a töredéke annak, amit ez a babakocsi tud.

A férjemnek is megmutattam mindezt, aki teljesen le volt nyűgözve tőle. Annyira, hogy el is döntöttük még aznap este, hogy megrendeljük a babakocsit.
Másnap fel is kerestük a babaverda.hu ügyfélszolgálatát, és jeleztük, hogy szeretnénk megvásárolni az adott babakocsit. Nagyon kedvesen fogadtak minket, végül bementünk, és személyesen átbeszéltük a rendelés módját. Minden kérdésünkre válaszoltak türelemmel. Megnyugtatóan hatott ez rám, nem csak a kiadni készült összeg miatt, hanem azért is, mert kezdő szülőként mindenféle gondolat kavargott a fejemben.

Elmondták, hogy ezt a terméket rendelésre tudják rendelkezésünkre bocsájtani. Ezzel semmi problémánk nem volt, hiszen még úgyis volt hátra 2,5 hónap a terhességemből, belefért az időbe, hogy megvárjuk.
Mindezek mellett egy nagyszerű lehetőségről is tudomást szereztünk. Lehetséges részletre vásárolni náluk, ugyanis szerződött partnerük van, akinél áruhitel igénylését lehet kérni. Bár volt erre a célra elkülönített pénzünk, mégis jó ötletnek tartottuk, hogy ezt a verziót válasszuk. A két pici mellett rengeteg teendőnk és kiadásunk lesz, nagy könnyebbség lenne, ha maradna a zsebünkben egy kis tartalék, ha valami olyan fizetnivaló jönne, amire mi nem számítottunk.

Az áruhitel ügyintézése rendkívül gyors volt. Kedvesek voltak velünk, látszott, hogy a mindennapi rutin része, és gyorsan el is bírálták a kérelmünket.

A babakocsi megérkezését már úgy vártam, mint gyermekként a Mikulást. Ahogy megérkezett, ki is próbáltuk. Minden funkciója tökéletesen működött, és nagyon könnyen kezelhető volt. Imádtam, hogy olyan egyszerű összecsukni, és a súlya sem túl nagy ahhoz, hogy akár egyedül meg tudjam majd oldani vele az utazást.

Nagyon elégedett voltam az innen rendelt babakocsival. Ezen felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy a maradék kellékeket is innen fogjuk beszerezni. A kínálat minden tekintetben óriási, így sok dolgot egy kalap alatt letudhattunk.
A babakádat is innen szereztük be a hozzá tartozó állvánnyal. Igazán stabil, a babák számára kényelmes kádat hozhattunk haza. Az etetőszéket is itt választottuk ki, valamint számos kisebb, de annál fontosabb eszközre is általuk tettünk szert. Ilyen volt például a hideg párásító és a bébiőr is.

A babaverda.hu egy olyan áruház, amibe tényleg nem tudnék belekötni. Még egy ilyen különleges, testvér babakocsi helyzetet is meg tudott oldani úgy, hogy ár-érték arányban a legjobb terméket kapjuk. Persze, első ránézésre soknak tűnhet az ár, de ha utána számol az ember, hogy mennyibe kerülne, hogyha külön vásárolna két mózeskosarat, két babakocsit, és külön az össze kiegészítőt… hát, hamar rájön, hogy nagyon olcsó ez így egyben.

A webáruházat azóta is mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom. Bármikor kerestük őket, páratlanul kedvesek voltak velünk, és fáradhatatlanul láttak el minket tippekkel, ötletekkel. Mindig segítettek felhívni a figyelmünket a sarkalatos pontokra, hogy ne a saját kárunkon kelljen mindezt megtanulni.
Most már tökéletesen megértem, hogy honnan az a rengeteg egybehangzó vélemény a közösségi médiában. Minőségi termékek széles választéka, remek kiszolgálás, kiváló ár-érték arány. Ezzel tudnám jellemezni a babaverda.hu-t, ha megkérdeznék tőlem. Nekik hála a babavárás utolsó időszakában már tényleg a születendő kicsikre tudtam figyelni, és nem kötötték el a figyelmem a különféle tünetek.

No, azért még néhányszor visszamentem az étterembe, és titkon reménykedtem, hátha megint ott lesz az a hölgy, akinek a telefonjáról “lelestem” a megváltó weboldal címét. Ha találkoztam volna vele, biztosan megköszönöm neki, hogy jókor, jó helyen nézegette az oldalt!

Testvérbabakocsik - Babakocsik - BabaVerda - Minőségi babakocsik gyártótól. Óriási raktárkészlet!