Egy jól sikerült vacsora története a középkori étteremben

Néhány kollégámmal úgy döntöttünk, hogy sok hónapnyi kemény munka után kijár nekünk egy kis pihenés, kikapcsolódás. Az én ötletem volt, hogy foglaljunk asztalt egy étteremben péntek estére, és így is tettünk.

A választásunk egy középkori tematikájú étteremre esett, ahol a pincérek korhű ruhákba öltözve cikáztak az asztalok között, az ételek pedig a középkori királyi udvarok lakomáinak menüjét idézték.

A legnagyobb attrakció azonban kétségtelenül a fotósarok volt az étterem egyik végében, ahol is a vendégek korabeli öltözékekbe bújva fényképezkedhettek a selfiegep.hu jóvoltából.

A https://selfiegep.hu egy olyan oldal, amely selfie gépek, fotóboxok, fotóautomaták bérbeadásával foglalkozik, és ezáltal bármilyen buli vagy egyéb rendezvény alkalmával garantálni tudja a jó hangulatot.

Ahogy a selfiegep.hu tájékoztatójában is olvasható, ezek a fotóboxok tulajdonképpen nem mások, mint csúcsminőségű kamerák, amelyek ott helyben ki is nyomtatják az elkészült képeket. A https://selfiegep.hu szolgáltatásai közé tartozik azonban, hogy a rendezvényt követően digitális formában is kézhez kaphatjuk a fotókat. Lehetséges továbbá rövid mozgóképek (GIF-ek) készítése is, amelyekhez szintén digitális formában juthatunk hozzá.

A https://selfiegep.hu vállal extra szolgáltatásokat is külön kérésre. Ilyen lehetőség például, hogy az ingyenesen biztosított fehér háttéren túl színesebb, különlegesebb háttereket is igényelhetünk. Egy ilyen birtokában már szinte egy igazi (mini) fotóstúdióban érezhetjük magunkat. Hát még ha számításba vesszük, hogy a selfiegep.hu egy asztalnyi vicces kelléket (álarcot, műbajuszt, parókákat) is biztosít annak érdekében, hogy minél mókásabb képek készülhessenek.

Extra szolgáltatás még továbbá, hogy igényelhetünk egyedi fotópapírt is, rajta az esemény nevével, dátumával, vagy akár a cégünk logójával. Ezenfelül kérésre még hűtőmágnes is készülhet a kinyomtatott képeinkből azáltal, hogy egy mágnescsíkot ragasztanak a hátoldalukra.

A https://selfiegep.hu oldalról 4, 6, illetve 8 órás időtartamra lehet selfie gépeket bérelni. A kiszállítás Budapest teljes területén díjmentes, vidéki helyszín esetén pedig igen kedvező kilométerdíjjal dolgozik a cég, így anyagi szempontból nézve is mindenképpen megéri a selfiegep.hu-t választani. Az is mellettük szól, hogy már egy órával a rendezvény kezdete előtt kiszállítják az általunk bérelt készüléket, és egy munkatársuk végig jelen is lesz, hogy a segítségünkre legyen.

Úgy gondolom, hogy bármilyen esemény alkalmával érdemes kihasználni a https://selfiegep.hu által nyújtott szolgáltatásokat – tapasztalatból tudom, hogy mennyire fel tud dobni egy fotósarok egy egyszerű vacsorát is.