Egy étteremben nem csak enni lehet

A minap egy nagyon szép étteremben jártunk a férjemmel. Amikor csak tehetjük, mindig kipróbálunk valami új helyet. Ha éppen nemrég nyílt a hely, az sem gond nekünk, hiszen ebben az esetben az elsők között lehetünk, akik kipróbálhatják az éttermet. Finomabbnál finomabb ételeket kóstoltunk már, és mindig van egy éppen aktuális hely, ami a kedvencünk, és ahová szívesen betérünk bármikor. Viszont a legutóbbi ebédünknél egy ismerős arccal is találkoztam. Az egyik pincér egy régóta nem látott barátom volt. Egy kicsit sikerült is beszélnünk, és valahogyan a kertészkedésnél lyukadunk ki. Elmesélte, hogy ő mindig a Gazdabolt oldaláról szokott rendelni. Én ezelőtt sosem hallottam még róluk, így amikor alkalmam adódott, rá is kerestem az interneten.

A weboldal nagyon szép, rengeteg termék megtalálható rajta, és még könnyen használható is. Elsőre azt gondolhatná az ember, hogy ha ennyi minden megtalálható egy helyen, akkor valószínűleg nagyon nehezen lehet csak megtalálni azt a terméket, amit keresel. Ez viszont a Gazdaboltnál nincs így. Termékkategóriákra vannak osztva a termékek, ennek köszönhetően le lehet szűkíteni a találatok mennyiségét. Még szűrőket is lehet használni az oldalon a könnyebb keresés érdekében. Szerintem ezek nagyon hasznosak, hiszen meg tudják könnyíteni a felhasználó dolgát és még időt is lehet spórolni vele. Ez pedig a mai világban egy nagyon jó dolog, hiszen mindenki csak rohan, senkinek nincs ideje. Ha az alapvető dolgainkra sincs időnk, akkor arra sem lesz, hogy a vetőmagok között elveszve keresgéljünk, úgyhogy szerintem ez egy nagyszerű dolog, hogy szűkíteni lehet a találatokat. Ez ugyan nem egy új keletű dolog, mégis sok helyen nem található ez meg.

Van még egy jó hírem: nem csak Magyarország területén belül szállítanak, hanem más országokba is. Pontosabban Romániába és Szlovákiába is lehet rendelni tőlük. Ezért, ha nem magyarországi lakos vagy, akkor is bátran vásárolhatsz a Gazdabolt oldalán, hiszen ugyanúgy meg fogod kapni a termékeidet.

De pontosan mik is kaphatók a webshopban?

Az egyszerűség kedvéért a fő termékkategóriák közül említek meg most párat, hiszen nagyon sokáig tartana, ha minden megvásárolható terméket felsorolnék. Tehát a fő termékkategóriák: borászat, vegyi anyagok, fólia, háló, zsák, műanyag termékek, gépek, gyerekeknek való kesztyű, szerszám, vetőmagok, csizma, könyv, kerti kiegészítők, növényvédő szer, öntözés- és tótechnika, szerves- és műtrágya, virágföld, tőzeg, talajkondicionáló, vetőmag, hagyma, gumó, szerszám, védő felszerelés. Ezeken belül pedig még számos termék megtalálható, mint például zöldségmag.

Mint látható, nagyon sok kertészettel kapcsolatos termék beszerezhető az oldalukról. Ez szintén nagyon praktikus, hiszen egy helyen be lehet szerezni mindent, amire csak szüksége lehet az embernek kertészkedés során. Én nagyon szeretem ezeket a praktikus dolgokat. Alapjáraton én vásárolni sem szeretek nagyon, főleg akkor nem, ha még egyik boltból át is kell mennem egy másikba. Hiszen ez néha sok időt vehet igénybe. Ha mind a két boltban sokan vannak, és hosszú perceket kell sorban állni, akkor pedig kifejezetten bosszantó tud lenni számomra ez a tevékenység.

Ezzel szemben egy online vásárlás sokkal gyorsabb, egyszerűbb és hatékonyabb tud lenni. Nem csak időben végezhetek gyorsabban, de talán még hamarabb is fogom megtalálni a nekem szükséges dolgokat, mint egy áruházban. Ezért ha tehetem, akkor online vásárlok. Főleg, hogy a legtöbb helyen egy bizonyos összeghatár felett ingyenessé válik a kiszállítás, így még plusz költségbe sem kerül a kényelmes vásárlás. És ha van erre lehetőségem, akkor miért ne használnám ki? Te online vagy személyesen szeretsz vásárolni?

Bármelyiket is kedveled jobban, a Gazdaboltnál mind a kettőre van lehetőség. Az online vásárlásról már sokat beszéltem, de hadd mondjak egy kedveset a személyes vásárlásról is. Ugyanis nem olyan egyszerű a bolt megközelítése, mint ahogy azt gondolnánk. Az oldalon segítségképp egy rövid videó is megtalálható, hogy senki se tévedjen el és mindenki egyből megtalálja a helyes utat. Amikor ezt megláttam, hogy ilyen módon segítenek a vásárlóiknak, egyből világossá vált számomra, hogy a Gazdaboltnak a vásárlóik az elsők és mindent megtesznek annak érdekében, hogy segíteni tudják őket.

Ezt mi sem mutatja jobban mint az, hogy még szaktanácsadás is elérhető náluk. Több tanácsadóval is együtt dolgoznak, így te magad tudod kiválasztani, hogy kitől szeretnél tanácsot kérni. Szinte minden témában lehet őket kérdezni, ami kertészettel kapcsolatos: biogazdálkodás, kerti tó, növényvédelem, tápanyagpótlás, zöldségtermesztés. Ha bármilyen kérdésed felmerülne ezekkel kapcsolatban, akkor nyugodtan fel lehet nekik tenni és készséggel válaszolnak. Én egyszer már kértem is segítséget tőlük. Nagy szerencsémre nem okoztak csalódást. Már másnap meg is kaptam a kért tanácsot, ami be is vált. Ezek után, én őszintén csak ajánlani tudom őket.

Az oldalon még Gazdabolt TV is található, ahol több rövid, ámbár annál hasznosabb videók találhatóak. Folyamatosan frissülnek ezek a videós tartalmak, így szinte mindig lehet találni valami újat. Szinte mindegyikben megtudhatunk olyan újdonságokat, amik nagy hasznunkra tudnak lenni a mindennapi kertészkedés során is. Nagyon jó tippeket és trükköket is meg szoktak osztani a vásárlóikkal és a nézőikkel. Már csak ezekért is érdemes lehet megnézni egy-két videót. Már korábban is keresgéltem ezekhez hasonló videókat, de azt kell mondjam, hogy ezek minőségben és tartalomban legyőzték az eddig látott hasonló témájú videókat, így már csak ezért is nagyon örülök, hogy rájuk találtam.

A hírlevélre feliratkozva pedig elsőként értesülhetsz az akciókról, technológiai újdonságokról, és még növény védelmi előre jelzéseket is kap minden feliratkozott vásárló. Ezek nagyon hasznos információk és nem árt időben tájékozódni is róluk, úgyhogy én amint megláttam, hogy milyen hasznos információkhoz juthatok azzal, ha feliratkozok, egyből meg is adtam az e-mail címemet. Ha Te is úgy gondolod, hogy hasznosak lehetnek ezek az információk, és szívesen olvasol is ilyen leveleket, akkor mindenképp iratkozz fel a Gazdabolt hírlevelére. A legtöbb helyen nem lehet ennyi mindent kapni egy feliratkozásért, így érdemes lehet kihasználni ezt az alkalmat.

A közösségi oldalakon pedig szintén be lehet őket követni. Jelen vannak a Facebookon, Instagramon, YouTube-on és Twitteren is. Ha ezeken a közösségi oldalakon is követed a Gazdaboltot, biztos lehetsz benne, hogy semmiről nem fogsz lemaradni. Ha a videós tartalmakat kedveled jobban, akkor a YouTube és a Gazdabolt TV tökéletes választás. Ha inkább olvasni szeretsz, akkor pedig az összes többi platform alkalmas lehet számodra.

Ha Te is biztosra szeretnél menni és megbízható termékeket szeretnél vásárolni egy megbízható helyről, akkor a Gazdaboltot csak ajánlani tudom. Ha zöldségmag után keresgélsz, akkor is szinte minden fajtát megtalálhatsz az oldalukon és pár perc alatt már a kosaradban is lehet. Ha szereted a gyors megoldásokat, akkor itt a helyed.