Az étteremből hívtuk a gázszerelőt

Mi sem jobb annál, mint amikor télen egy trópusi országba utazik az ember. Kiszakad a fagyos magyar valóságból, és egy kicsit élvezheti a forróságot és a tengerpartot a tél közepén is. Mi idén is megejtettünk egy ilyen kiruccanást és mondanom sem kell, hogy gyászhangulatban tértünk vissza a januári hideg időbe.

Hogy jobb kedvünk legyen betértünk egy hozzánk közeli étterembe, mielőtt hazaértünk volna. Na meg úgyis üres volt otthon a hűtő, így legalább bevásárolnunk sem kellett egyből. Ez az étterem egy középkori hangulatú étterem, ahol az ételek is ennek megfelelően vannak elkészítve és tálalva. Szeretünk idejárni, mert egy plusz élmény is a finom ételek mellett. Amíg elfoglaltuk az asztalt apu gyorsan hazaugrott, hogy bekapcsolja a fűtést, mivel nagyon közel lakunk. Így valamennyire felmelegszik a lakás mire hazaértünk és nem kell majd fagyoskodnunk.

A probléma azonban ott kezdődött, amikor apa idegesen tért vissza hozzánk az étterembe, hiszen hiába próbálta működésre bírni a rendszert, az semmi reakciót sem mutatott. Itt már tudtuk, hogy ebből gázszerelő hívás lesz…

Apu még az ételek kiérkezése előtt fel is hívta azt a céget, akik évek óta javítják nekünk az ilyen jellegű problémákat. Nem csak egy hagyományos gázszerelő egyéni vállalkozóról van szó, hanem a topvizgazfutesszerelo.hu-ról. Anyuék mindig ódákat zengenek róluk, miután megcsinálnak nálunk valamit. Na jó, azért szerencsére nem sokszor fordulnak meg a házunkban, de inkább a kisebb dolgokat is szeretjük szakemberekre bízni, ők pedig igazán profinak számítanak a szemünkben. Erre bizonyítékot is ad a 30 éves tapasztalatuk a szakmában, ami alatt már mindennel is akadt dolguk.

Emellett azért is imádjuk őket, mert nem csak gázszereléssel foglalkoznak, hanem szolgáltatáspalettájuk igazán sokrétű. Hívtuk őket már vízvezetékekhez és csatornázáshoz is, de emellett még a fűtésszereléshez és a duguláselhárításhoz is értenek.

A szakemberek munkáján kétségkívül látszódik a rutin és a szaktudás, amit a mai napig gyarapítanak különböző tanfolyamokon, képzéseken. Tudom, hogy ez apánál egy hatalmas plusz pont volt, hiszen vezetőként igazán pozitívnak tartja, ha a cég odafigyel a kollégák továbbképzésére, naprakészen tartására.

Emlékszem, hogy amikor először hívtuk őket, csak visszahívást kértünk tőlük a weboldalon található űrlapon, mert nem volt olyan sürgős a probléma megoldása. Mostanra azonban már el van mentve mindkét élő telefonszámuk, így apa könnyedén tárcsázni tudta őket.

Elmondta, hogy mi az észlelt probléma és a telefon túloldalán lévő kolléga ki is rendelt hozzánk egy kollégát. Na igen, ez az, ami még egy óriási pozitívum ezzel a céggel kapcsoltban. Vészhelyzet esetén nagyon gyorsan kiérkeznek, legalábbis amilyen gyorsan csak tudnak. Így nem kell napokat várnod, hogy valaki felkutassa a meghibásodás gyökerét, hiszen nagy valószínűséggel még aznap, vagy másnap kiérkeznek hozzád a szerelők, bárhol is vagy Pest megyében.

A hívás sikeresen lenyugtatta apát, így jó hangulattal meg tudtunk ebédelni. Amint hazaértünk, mintha így lett volna megbeszélve, a topvizgazfutesszerelo.hu munkatársai is begurultak a ház elé. Apával egyből diskurálásba kezdtek és el is tűntek a szemünk elől. Nekiláttak a munkának, és én már csak annyit vettem észre, hogy alig egy óra múlva elhajt az autójuk a ház elől, apa pedig lehuppan a kanapéra egy elégedett sóhaj mellett.

A topvizgazfutesszerelo.hu-ban ismét nem kellett csalódnunk, hiszen hozták a szokásos, profi színvonalat. Nekik hála a januári hidegben is élvezhettük a trópusi meleget, csak éppen a házon belül, nem pedig a tengerparton.