Ajak feltöltés után étterembe?

Te jártál már ajak feltöltésen? A barátnőm a múlt hónapban próbálta ki az ajakfiatalítást saját zsírral. A végeredmény szép lett, és valóban természetes, tőlem valahogy mégis távol áll ez a dolog. Arra viszont érdemes figyelni, hogy a beavatkozás után, ne étterembe egyetek. Nagyon érdekelt a téma, hiszen ha már elutasítok valamit, akkor arról szeretem pontosan tudni, hogy mi az amire nemet mondok.

Ezért be is írtam a keresőbe, hogy ajak feltöltés. A Kelemed Plasztika oldalán kezdtem el tájékozódni, hiszen ez volt az az oldal, ahol valódi és kielégítő választ tudtam kapni minden felmerülő kérdésemre. Sok oldalt megnéztem, viszont egyik sem volt annyira alapos, mint ez.

Amikor megláttam a weboldalukat egyből látszott, hogy valóban az a céljuk, hogy a leendő pácienseiket minden fontos dologról tájékoztassák, és ez nekem nagyon szimpatikus volt. És hogy a tájékoztatás még jobb legyen, egy szakmai blogot is vezetnek, ahol minden beavatkozásról, amit végeznek, részletesen írnak. Érdekes, hasznos cikkek ezek, és mind úgy van megfogalmazva, hogy mindenki megértse, nincsenek tele szakszavakkal. A közérthető fogalmazás igaz a honlapjukra is. Minden egyértelmű, hasznos és professzionális.

Bár ez nem is meglepő, hiszen Dr. Kelemen Ottó, a plasztikai sebész főorvos nagy szakmai múltra tekint vissza, így rengeteg tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik már. A plasztikai sebészettel pedig már több mint 25 éve foglalkozik. Nagy tapasztalatot szerzett: mell, has és arcplasztikában, a bőrsebészetben, az alakformálásban, az arcfiatalítás területén illetve a hegkezelésekben is. És nem csak róla lehet olvasni, hanem a Kelemed plasztika történetéről is. Ezek után, már mindenki pontosan tudhatja, hogy hová megy, mekkora tapasztalattal rendelkeznek és mi az a szellemiség, ami a klinikát jellemzi. Az Kelemed klinika azt vallja, hogy a szakértelem és a gondosság a páciens biztonságát eredményezi.

A páciens vélemények pedig sok mindent elárulnak. A műtétek utáni pozitív és elégedett vélemények engem például mindig meg tudnak egy kicsit nyugtatni. De jelen esetben nem csak ez volt megnyugtató, hanem az is, hogy minden egyes beavatkozásról részletes leírás található.

Milyen beavatkozásokat vállalnak? Arc, mell, test és intim plasztika, esztétikai beavatkozások és műtétek. Ezeken belül több szolgáltatás is igénybe vehető, így a választási lehetőség nagy. Az árak pedig egyértelműen fel vannak tüntetve a honlapon, így még zsákba macskát sem árulnak. Minden egyértelmű és érthető.

Az ajak feltöltésről pedig sok újdonságot megtudtam. Például, hogy milyen anyagokkal dolgoznak, hogyan zajlik egy ajak feltöltés előtti konzultáció, milyen beadási technikák vannak, milyen szövődményei lehetnek a feltöltésnek, mikor nem javasolt ez a beavatkozás, illetve itt tudtam meg azt is, hogy nagyjából 4-5 nap kell ahhoz, hogy a végleges eredmény látszódjon. És azt is, hogy 2-3 évig látszódik az eredménye. Én valamiért kevesebbre tippeltem volna.

ajak feltöltés

Külön részletesen írnak hyaluronsavas ajakfeltöltésről és a saját zsírral történő feltöltésről is. Úgyhogy ha ezek közül valamelyik érdekes lehet számodra, akkor érdemes lehet elolvasni. Megtudhatod, hogy milyen a tartósságuk, hogyan történik az érzéstelenítés, milyen teendők vannak műtét után, illetve milyen mellékhatásokra lehet számítani.

Gyakori kérdésekre is választ adnak az oldalon, ezzel is megkönnyítve a saját és a páciensek dolgát is, hiszen nem kell folyamatosan ugyanazokat a kérdések megválaszolniuk, illetve az érdeklődőnek sem kell külön telefonálgatni vagy sokat várni a válaszra. Elég csak elolvasnia ezt az oldalt és valószínűleg választ kap a kérdésére. Kis segítséget is nyújt a megfelelő klinika és sebész választásához, egészen pontosan 8 olyan szempontot sorolnak fel, amit érdemes átgondolni és megfogadni, ha valaki sebészt szeretne választani.

Ha Te sem vagy még biztos abban, hogy az ajak feltöltést kinél csináltasd, akkor érdemes lehet elolvasni a Kelemed Plasztika oldalát, hiszen nagyon sok hasznos és érdekes dolgot tudhatsz meg te is a feltöltésekről.

És ami a legfontosabb, hogy tájékozódj mindig tájékozódj több forrásból, ne csak egy szakembert kérdezz meg egy témában. Főleg akkor ne, amikor valami nagy beavatkozásra készülsz. Mindig légy megfontolt és tudatos.