A szokásos ebédünk során zajlott az ötletelés

A bátyámmal van egy közös, kis hagyományunk. Ez abban valósul meg, hogy rendszeresen beiktatunk egy közös ebédet. Általában igyekszünk mindig valamilyen új helyet is találni, hogy ne unjuk meg az éttermeket, illetve az étlapokat. Most is egy olyan étteremben voltunk, ahol korábban még nem jártunk. Megtetszett nekünk a hely, úgyhogy még biztosan megyünk máskor is. Ezek az alkalmak persze nemcsak abban merülnek ki, hogy eszünk egyet, hanem sokat beszélgetünk arról, hogy kivel mi történt, mik a tervei. Néha ezek a beszélgetések azzal is kiegészülnek, hogy milyen ajándékot szeretnénk, illetve milyen ajándékot vegyünk családtagoknak. Legutóbb is szó esett erről. Azon tanakodtunk az ebéd közben, hogy apukánkat milyen ajándékkal lepjük meg a születésnapja alkalmából. Próbáltuk a hobbijai alapján megközelíteni a témát, és végül így jutottunk el ahhoz az ötlethez, hogy veszünk neki egy pár új motorgumit. Már csak azt kellett kitalálnunk, hogy honnan szerezzük meg. Egyikünk sem túl jártas, úgyhogy megkérdeztünk pár ismerőst, akik szintén motoroznak, így jutottunk el a motortire webshopjához.

A motortire webshop kínálata szinte már a bőség zavara

Amikor megnyitottuk az oldalt, hirtelen elég sok információ zúdult ránk, de végül is hamar el lehetett igazodni rajta, mert van egy rendszere az oldalnak. Igazából azért tűnt egyszerre soknak, mert elég sok kategória van megjelenítve a kezdőlapon. Fel vannak sorolva a gumik, típusok szerint, de az ismertebb gumimárkák is fel vannak tüntetve ezen az oldalon. Persze, azoknak is kedveztek, akik inkább leszűkítenék a találatokat a lehető legkevesebbre, hogy tényleg csak a neki kifejezetten tetsző és szükséges termékeket láthassa. Ő nekik ott van a keresőmező,ahol beállítva a gumi méretét, vagyis a magasságot, szélességet, átmérőt, illetve a gumi típusát, és máris kevesebb találattal találkozhatnak. Szerencsére van egy külön rész szentelve a motortire webshopjában a páros akció termékeinek. Mi is vetettünk erre a részre egy pillantást, hiszen ez lenne a legpraktikusabb, és feltételeztük, hogy talán anyagilag is ez lenne a legjobb megoldás. Itt, mi a sport motorgumik mellett tettük le a voksunkat. A gumik leírásából kicsit jobban is tájékozódhattunk. Megtudtuk az abroncs pontos méretét, a kategóriáját, a típusát, a súlyát és azt, hogy tömlős vagy tömlő nélküli-e.

motortire webshop
A https://www.motortire.hu/ oldalon van miből válogatni

Végül mi egy Continental sport motorgumi mellett döntöttünk. Úgyhogy meg is rendeltük. Pár munkanapon megérkezett a csomag. Szerencsére minden stimmelt vele. Ugyanakkor azt jó volt tudni, hogy erre a motortire webshop 12 hónap garanciát vállal. Persze, mint a garanciák esetében legtöbbször, meg vannak a feltételek, hogy mire lehet érvényesíteni és mire nem. Az biztos, hogy a számlára mindenképpen szükség lesz, szóval ezt is odaadjuk apukánknak, hiszen ha kell, legyen nála. Egyébként szerettük volna titokban tartani, hogy mennyiért vettünk neki ajándékot. Bár őt ismerve, megoldaná, hogy kiderítse. Pláne akkor, ha megtetszik neki az abroncs, és szeretné megtudni honnan van. Onnantól kezdve már elég hamar kitalálja, hogy mi milyen áron volt.

Mindenesetre mi azért megjegyeztünk magunknak a céget, illetve a weboldalát. Ha a jövőben is szüksége lesz valakinek motorgumira, illetve annak a szerelésére, akkor meleg szívvel fogjuk ajánlani őket.