A középkorban még nem kellettek iskolai előkészítő feladatok

Szerencsére a tudomány előrehaladtával számos dolog megváltozott, azonban ugyanez hozható fel szerencsétlenségünkre is. Egyfelől nagyon jó a modern technológia rohamos fejlődése, másfelől meg egyre nehezebb felvenni ritmust és megfelelni a elvárásoknak. Az én koromban még nem volt olyan szigorú felvételi rendszer az általános iskolákba, mint amilyenek most vannak. Még iskolaalkalmassági felméréssel is terhelik a gyerekeket, akiknek lassan úgy kell menniük iskolába, hogy írni és olvasni is tudnak. Akkor miért vannak a tanítók? Ezeknek a komoly feltételeknek egyedül eleget tenni már-már lehetetlen, ezért döntöttünk úgy a párommal, hogy valamilyen jellegű felzárkóztatót nézünk a kislányom számára. Elsősorban valami játékos gyakorlót kerestem, mivel úgy éreztem, hogy én tudok a legjobban odafigyelni rá. Hálistennek a szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php oldalon megtaláltam mindent, amire csak szükségem lehet. Kiváló könyveket és szakértelemmel körülölelt empátiát.

Számomra nagyon fontos a hitelesség, így az, hogy egy mesterlogopédus állította össze a könyveket, aki számos specializációval bír, abszolút megnyerő pont volt. A Szabó Szilvia által írt könyvek kivétel nélkül kiválók és az áruk is nagyon baráti. Lassan azt is mondhatom, hogy ingyen vannak, mivel tényleg nagyon keveset kell befektetnünk ahhoz, hogy maximális eredményt kapjunk gyermekünk tanulása terén. A szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php-n egyébként mindenki megtalálja az éppen problémás területre készült könyvet: diszlexia-prevenció, memória, finommotorika és még sorolhatnám. Egy könyv pedig amellett, hogy kiemelten foglalkozik egy-két területtel, nem hanyagolja el a többit sem. Egy átfogó felkészítőt nyújt gyermekünk számára és minden szükséges készséget és képességet igyekszik megadni számára.

szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php
Az előkészítő feladatok mindenki számára kiemelten fontosak és egyaránt fejlesztik és művelik gyermekünk tudását.

Mik találhatók a könyvben? Érdemes ellátogatni a szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php-ra?

A könyvben számos érdekes és játékos, színes feladat található. Nagyon örömmel fogják a gyerkőcök oldogatni az egyre nehezebb, logikai fejtörőket. Igazi sikerélmény lesz számukra a könyv végére érni, hiszen addigra olyan sokat fognak fejlődni, hogy ők is érezni fogják magukon. Az egyre nehezedő feladatok megoldása pedig majd minket is elkápráztat majd, hiszen igazi kis zsenivel fogunk tanulni. Ez pedig minden szülő számára öröm, főleg akkor, amikor majd megdicséri az óvónéni és később a tanítónéni is a gyerekeket. A legjobb visszajelzés a pedagógusoktól ered, hiszen ők azok, akik ténylegesen tanulnak velük óvoda- vagy iskolaidőben, így tényleg látják azt, hogy fejlődnek-e a picik.

Összességében én bátran kijelenthetem azt, hogy maximálisan megéri ellátogatni a szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php oldalra. Szerezd be a legjobb diszlexia prevenciós és finommotorika fejlesztő könyveket és készítsd fel gyerkőcödet a tanulásra. Hidd el, élvezni fogja minden pillanatát úgy, ahogy az enyém élvezte. Nem kell semmitől sem tartani, adjátok át magatokat a tanulás élményének! Nyomon követheted, hogy már néhány oldal megoldása után mennyit okosodik az ovisod és büszkeséggel fog téged is eltölteni az, hogy te ennek mind részese voltál. Az érdem mindkettőtöké pont úgy, mint a sikerélmény!